Alatskivi lossi restoran ja sviidid

Alatskivi lossi restoran kuulub Eesti 2011. aasta 50 parima restorani hulka. Tunnustuse pälvis restoran kategoorias “Ehedalt eestimaine.” Alatskivi loss on värvika ajalooga. Nii on olnud läbi aegade kuni tänapäevani välja. Lossi loole vastavalt pakutakse majas toite kolmes erinevas stiilis: Mõisa köök, Eesti köök ja Šoti köök. Läbiv joon on rustikaalsus. Toorained on nii kohalikud kui vähegi võimalik. Sööma tullakse siia ennekõike Peipsi koha ning karbonaadi, aga uudishimulikud ollakse ka teiste toitude suhtes. Kõige rohkem kõneainet pakub Šotlase üllatusmagustoit. Alatskivi lossis on tehtud juustu ning kasvatatud veiseid, hea toit on siin alati au sees olnud. Võib-olla kunagi saab jälle ka Alatskivilt päris oma juustu.

2018-11-20T19:44:57+02:00